Speed is our middle names

Publicerad 2013-11-24 06:26:00 i Nepal,

Hallåja! Vi har precis varit ute och käkat frulle. Vi går alltid till samma ställe och nu behöver vi inte ens beställa längre. Alla servitörerna vet vad vi vill ha. Jättepraktiskt. Som sagt så ska vi ju då ut på äventyr med Rajan idag. Klockan 06.45 imorse hade han skickat meddelande till oss: "jag väntar på kontoret, kom hit när ni är redo". Åh alltså. För det första var vi inte vakna förrän 9.40 och för det andra så är klockan 11.07 nu och Fanny står i duschen. Stackars lille Rajeman som sitter och väntar på oss. Han kommer bara ha väntat i typ 5h när vi väl är klara och kommer till kontoret... Dessutom drar vi oss lite för att gå till kontoret, sitta där och snacka om vår trekk och dricka te med alla gubbar. Vi får väl se hur detta går! Aja, bäst att lägga på ett kol. Hörs ikväll!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-11-24 08:25:19

Det ska verkligen bli spännade och läsa hur denna söndag har varit för er. Om det blev utflykt med Rajan eller bara snack med gubbarna på kontoret. Hoppas att det är lite bilder på söndagen med i nästa inlägg.
Ha en trevlig dag töser!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-11-24 08:49:38

Ha ha sitta på kontoret med gubbarna?
Tror ni verkligen han vill dela er med dom? Anä han vill nog ha er för sig själv och har säker planerat nåt kul. Ha en riktigt bra dag - vi ser framemot att läsa o se bilder :)
Kram på er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela