New royal palace

Publicerad 2013-11-30 14:50:37 i Nepal,

Tjenna! Museumet var öppet, fruktansvärt groteskt och hade strikt kameraförbud. Vi har gått runt i det före detta kungliga palatset. Det var inte direkt ett palats så som vi hade tänkt oss direkt. Det var inte särskilt ståtligt, vackert eller flådigt. Varken på insidan eller utsidan. Men vi har sett var hela kungafamiljen blev mördade i början på 2000-talet och på alla deras mördade och uppstoppade tigrar, leoparder, bufflar och björnar. Därefter gick vi och åt lunch. Spaghetti med köttbullar! Inte köttbullar som hemma, men gott ändå. Satt där tills servitören tyckte att det var dags för oss att gå och gav oss notan utan att vi bett om det. 
 
Ikväll satt vi och räknade på hur många månader vi varit på resande fot totalt tillsammans. Vi kom fram till att vi är inne på den 13e månaden nu. Hur sjukt är inte det? Mer än ett helt år tillsammans, 24h/dygn. Och inte har vi tröttnat på varandras sällskap. Det kallar vi skills.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-11-30 16:16:21

Då har ni varit kulturella idag, var ju en upplevelse verkar det som. Är köttbullarna gjorda på jak eller?
Ni två är som ett gammalt strävsamt gift par! haha
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-11-30 18:14:08

Lite kulturhistoria- skadar aldrig att vidga sitt allvetande :)
Tänk vilka historier ni ska dra för varandra när ni blir två GAMLA parhästar och sitter på fiket o drar valser -hihi
Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela