La La

Publicerad 2013-11-28 09:12:43 i Nepal,

Tjena!
Grannens hund har nu ylat konstant i över 5h. Bara tröttnat liiiite på att höra på det. Hanna har precis vaknat upp för andra gången idag, klockan är nu 13.30. Uppenbarligen inga raketforskarpiller hon fått eftersom hon blir helt sänkt 15 min efter hon tagit dem. Bara de dödar allt som inte ska vara i magen så kan man väl stå ut. Har varit ute och ätit riktig frukost idag, trevligt! Det är lite känn dig som hemma-känsla numera när vi kommer. Grabbarna står i andra änden och skriker: Namaste! Samma frukost som vanligt? La La ( betyder okioki). 
Ursäkta denna extremt suddiga bild. Men när strömmen går en längre stund får man stå så här. Med pannlampa. Tur att vi är utrustade.
Igår när vi hade fått igång den minimala tvn från typ 1980-talet. Först tittade vi på jamie oliver och dreglade över all mat. Vi blev helt till oss när vi hittade flickan som lekte med elden PÅ SVENSKA! Fantastiskt.
Och det firades ju såklart med dessa!
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-11-28 15:52:06

Vill inget hellre än att ni ska bli friska. Blir så glad när jag läser att ni varit och ätit en riktig frukost och att ni kan tycka att det är fantastiskt med mariekex!
Fortsätt krya på er:)
KRAM PÅ ER :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-11-28 17:31:40

Vad vore världen utan Mariekex? Har varit mina favoriter sen jag kunde äta själv - särskilt 2 st m smör emellan - mums. Men sån lyx e de väl inte i Nepal kan jag tro.

Klokt m pannlampa- kan va bra att ha i alla lägen.

Postat av: Marie

Publicerad 2013-11-28 20:55:27

Fantastiska kex och vilket namn! Goa, goa, goa...😃
Ser rätt häftigt ut med pannlampan...🔦
Ni verkar reda er bra ändå töser, no-rookies nomore!❤ Puss o kram på er sötnissar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela