idag som sett ut som igår

Publicerad 2013-11-28 15:47:26 i Nepal,

Man kan inte annat än älska elluttagen här! Som ni kanske minns sen vi bodde här sist så måste man bygga lite för att det ska funka. Vi har använt handdukar, skor, vattenflaskor och tejp. Och vi har endast ett fungerande uttag. Eller ja, det sitter visserligen ett i badrummet men det känns ju sådär. Det är rätt roligt när man ska försöka mixtra in kontakten i rätt vinkel och höjd. Man både hör, ser och känner vilken styrka där är i ledningarna. Lika pålitligt som varmvattnet i duschen ungefär.
 
Nog om det. Vi har varit turister på riktigt idag. Köpt oss varsen fin souvernirtischa. Jättefina! Är ni snälla så visar vi kanske en dag. Annars har vi inte gjort något vettigt idag. Ikväll har vi ätit nepalesiska smårätter, gott! Köpte med oss lite mandariner hem också. Fanny dödade nyss en inkräktare, dvs kackerlacka, och nu kollar vi på Tintin och tänker tillbaka på när vi var på Malta och såg den på bio. Vilka backpacker-rookies vi var då! Inte trodde vi att det skulle urarta såhär i alla fall! Bilder har vi såklart inga. Imorgon kanske...

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-11-28 17:36:26

Låter ju förfärligt m trasiga eluttag nära duschen?? Don't pill
Trevligt att ni fått lite mat i er och att den stannat också. Heja Hanna- bli nu FRISK!
Kramar till er båda!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-11-28 21:27:26

Håller fullständigt med Jeanette, bli frisk nu Hanna♥
Fanny verkar till att ha slutat vara djurvän...
Många stora kramar till er båda♥♥♥

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela