Garden of dreams

Publicerad 2013-11-22 18:20:15 i Nepal,

Oh nu är vi tillbaka från bion. SÅ. JÄVLA. BRA. Vi såg på Thor 2 förresten. Det kan kanske vara bra att skriva också. För ni borde se den och ettan med för den delen. Biosalongen var jättestor och vi köpte så mycket popcorn och nachochips och dricka att vi knappt fick med oss allt in. När vi skulle sätta oss ner fick de nobla munkarna på platserna bredvid oss hjälpa oss ner haha. På tal om munkar så trodde vi inte att de fick gå på bio eller ha mobiltelefoner men det stämde tydligen inte. Det kändes dessutom, för en gångs skull, bra att vara förkyld för de luktade svett så in i bomben.
 
Men vi kanske ska berätta lite om vad vi gjort under dagen också. Som vi skrev innan letade vi först upp bion. På väg tillbaka hemåt/mot garden of dreams tog vi en liten detour. Hamnade i shoppingdistriktet och trängseln. ALLA var ute och shoppade idag. Och då menar vi inte turister, utan lokalbefolkningen. Trånga gränder fulla med kläder, skor, filtar och smycken. Väldigt kul men också väldigt påfrestande. Alla sinnen måste vara på helspänn annars blir man påkörd av en moped eller så blir man klämd mellan varuvagnen och husväggen. Plus att det är ett ständigt tutande på alla fordon. Hamnade sedan på Garden of dreams, vilket var betydligt lugnare. Hade tänkt äta lunch där men det var så fruktansvärt dyrt så vi bestämde oss ganska snabbt för att äta lunch nån annanstans och komma tillbaka en annan dag och picknicka på gräset.
En av femton mopedparkeringar.
Vackra (?) halsband.
 En mindre trång gata.
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-11-22 19:57:10

Tack än en gång för trevlig läsning och mycket fina bilder.
Verkar som ni haft en bra dag!
Kram på er ♥

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-11-23 09:14:56

Kul att ni kom till en schysst bio och dessutom fick lite riktig film som ni är nöjda med.
Trädgården ser mysig ut- kan tro att man gärna går dit fler gånger.
Kramar från mörka Sverige

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela