Film

Publicerad 2013-11-21 09:50:43 i Nepal,

Hej! Vi är ju väldans bra på att blogga, eller vad säger ni? Gårdagen spenderades på KFC, käkade sunkmat och glass. Jävligt gott! Annars gjorde vi inget anmärkningsvärt. Idag har vi gått runt halva Kathmandu i jakt på garden of dreams. Vi hittade den inte. Trots att den låg rakt framför våra näsor hela tiden. Inga kommentarer på detta. Vi får gå dit imorgon i alla fall för nu har vi annat på gång. Vi ska köpa filmer, typ nästan lagligt. Vi ska ju betala för dem åtminstone. I runda slängar 5kr per film mest för att vi inte orkar ladda ner själva haha.
 
Lite trevligare inlägg får ni senare. Vi kanske till och med kan bjuda på en bild, vet inte om vi har tagit några dock... Fantastiska bloggare var det vi var ja.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-11-21 15:42:56

Har aldrig klagat på er blogg, tror inte att jag kommer att göra det framöver i heller. Njuter och roas alltid när jag läser den. Låter ju mysigt att fördriva tiden med att se på film.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela