Thailand

Publicerad 2013-03-22 14:54:52 i , Thailand,

Trodde aldrig vi skulle ha den rubriken på vår blogg.. Men vi måste ju testa på Thai också innan vi kan säga något om det. Faktiskt. Fast lite knas känns det och det första Hanna sa när vi gått ur planet var: Oh herregud vad gör vi här? 
Det har varit en lång dag idag med och först nu ligger vi i en säng och kan slappna av. Efter 60 sekunder i flygstolen sov vi båda två som stockar och vaknade inte förrän det var dags att gå av. Käkade kyckling och cashew till frukost, gott. Gick och köpte bussbiljett och fick veta att vi precis missat bussen. GREAT. 3,5h väntetid på BKK. Försökte förgäves skaffa lite internet. Slutade med att vi sov lite, köpte mentos och såg slutet på en kass film. Sen åkte vi finfin buss i 4h och är nu i Hua Hin. Tanken är att vi ska sova ut lite här och sen tar vi båten till nån ö. Bättre blogginlägg får ni imorgon och förhoppningsvis med lite bilder. Nu ska vi sova. LÄNGE.
 
Grattis Kenth på namnsdagen!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-03-22 15:23:49

Jag blir alltid lika glad att höra från er, när ni varit på resande fot.
Hoppas att ni får sova ut ordentligt. Så ser vi framemot nytt blogginlägg med bilder på med sol o värme. Det behöver vi, för än har det inte slutat att snöa och blåsa.
Stora kramar till er båda :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-03-22 18:35:23

Härligt att ni är på plats- blir förhoppningsvis ett par dagar med sova ut, bad o Thaimat (mmmm).Ser framemot bilder att njuta av.
Kramar till er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela