Macca's bästa kunder

Publicerad 2013-03-25 08:52:39 i Thailand,

Tudeluuu. Vi har checkat ut och käkat en minst sagt stadig frukost. Vi gick till något ställe vi såg igårkväll som var mycket billigare än alla andra restauranger. Här är faktiskt väldigt dyrt att äta, jättestor skillnad jämfört med hur våra matkostnader sett ut den senate månaden. Fanny åt en stor tonfisksallad och Hanna en kycklingstekgrej med ris, bröd och sallad. Och sen beställde vi in en bakad potatis också och dricka såklart. Allt detta gick på ca 250 baht. Det vi käkade till frulle igår kostade 320 baht och det var 2 små omeletter och vars en juice. 
 
Vår långa väntan idag har bara börjat. Vi ska inte lämna Hua Hin förrän kl 23 ikväll. Alltså har vi en hel del tid att slå ihjäl. Väskorna står kvar på guest houset i alla fall så det är skönt vi slipper släpa på dem också. Det räcker gott och väl med de små ryggorna. Vi har gått runt lite på ett köpcentrum här, det sög. Kollade om vi kanske kunde se på bio men de pratade bara thailändska idag, kanske på onsdag att de pratade engelska på filmen. KUL liksom. Nej, så vi tog vår tillflykt till vår enda riktiga kompis; Macca's. Ätit glass och snackat skit med en kille från belgien ett tag. 
Frulle-time
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-03-25 13:24:42

Trodde det var billigt leva "over there", men alla lär väl sig ta vara på turismen. Ni tycks i alla fall finna god mat
Många hälsningar från ett soligt Capri med lunch-sallad på terassen ,väl påklädd !!
Ha en bra vidareresa.....

Postat av: Karin

Publicerad 2013-03-25 18:16:14

Hoppas att ni får en skön båtresa efter dagens långa väntan, och att ni komer till ett trevligt ställe.
Många bamsekramar till er båda :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela