Hitt

Publicerad 2013-03-23 16:58:11 i Thailand,

Morsning korsning!
Det är varmt så in i bomben här. Eller ja, det är väl bara en sådär 2-3 grader varmare än Malaysia men ändå. Det gör skillnad. Blev frukost/lunch på stranden. Där var så många parasoll så man inte såg vattnet... Mysigt. Men maten var god i alla fall. Och vi fick en halv ananas på köpet. Vi blev så mätta så vi mådde dåligt och fick gå hem och lägga oss igen. Så vi har legat inne hela eftermiddagen haha. Men det gör inget, vi behövde väl det. Drog oss ut nu ikväll och hamnade på marknad. Känns som om vi kommer lämna Thailand med en hel del nya grejer i ryggsäckarna.. Käkade majs och roti till middag och traskade hem igen.
 
Köpte även båtbiljetter så vi kan lämna Hua Hin. Vi tänkte åka redan imorgon kväll men båten var full så det fick bli på måndag kväll istället. Kan vara rätt skönt med en jäsedag på stranden imorgon innan vi ska åka buss och båt en hel natt. 
Den enda bilden vi lyckats ta idag, tummen upp på det (Y)

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2013-03-24 09:14:42

Majs, ananas...mmm gott! Vart bär det?

Svar: Vi ska till Koh Tao :)
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela