Godnatt

Publicerad 2013-03-06 14:42:24 i Malaysia,

Hoi
Nu är allt nästan som vanligt igen. Ätit nudlar, duschat och packat om väskorna. Det enda som stör är ju de 5 miljoner myggbetten vi samlat på oss. 
Imorgon ska vi upp tidigt igen och sätta oss på bussen tillbaka till Kota Kinabalu. Lär väl ta sådär en 7 timmar innan vi är framme. Förhoppningsvis så har det inte hunnit regna så mycket på morgonen så bussen kommer någonstans. Idag var det nämligen lite översvämningar och bilköer och det ska fortsätta regna här resten av veckan. Tur att vi har roffat åt oss nya böcker här. Anledningen till att vi åker tillbaka är att vi ska flyga därifrån till Kuala Lumpur på fredag. Blir mycket åkande de närmaste två-tre dagarna. Kudden kallar. Det ska förresten bli skönt med en kudde. Har sovit på handduken i hyddan (förutom Hanna som har sovit på en plastflaska?). Natti

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-03-06 15:52:10

Natti- åk lugnt med bussen- ni kan väl hjälpa till o styra? Håller tummarna för att den går som den ska o att ni är framme i vettig tid.
Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-03-06 17:12:33

Mycket roligt att läsa era blogginlägg. Vilken upplevelse ni varit med om, ännu ett minne för livet. Otroligt fina bilder. Hoppas verkligen att er bussresa i morgon går som planerat.
Många stora kramar till er:)

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-03-07 19:03:15

Tack för alla fantastiska bilder , så bra och inlevelsefullt .. så nu känns det nästan som gjort turen!!!

Ha det bra
Take care
Grandma Kerstin and Kaspar

Postat av: Marie

Publicerad 2013-03-07 21:24:44

Ha en bra resa! Kul med så många fina bilder - en bild säger ju mer än tusen ord och jag är väl lagd åt det visuella hållet och gillar bilder...Ni får uppleva mycket! Här hemma viner det som sjutton och är kallt...men snödroppar och annat finns ju å det är hoppfullt!
Kramiz

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela