Del tvååååååååå

Publicerad 2013-03-06 11:19:00 i Malaysia,

Första kvällen tog vi en tur på floden och det var.. kolsvart. Mycket djur framme dock :)
Gårdagens morgontur bjöd på fint väder
Redo för en geggig, svettig och inte så inspirerande daywalk. Inga djur är framme mitt på dagen i värmen så man ser mest smått såsom insekter och sånt. Visserligen intressant det med men 1h 45 min svettig geggtur räckte gott och väl..
Vår hydda igen. Flera gånger tänkte man "Vart har vi lagt nyckeln egentligen?" men nä, dörr hade vi ju ingen.
Var bara tvungen att lägga ut denna bilden på när vi duschade efter en svettig walk. Finns bara vatten från floden där som man använde till allt. Till och med att borsta tänderna i. Helst skulle man bada samtidigt då. Och hoppas att krokodilerna inte var i närheten.
Fick tyvärr inga bättre bilder på näsaporna men vi såg jättemånga! Hanarna har de feta näsorna och tjocka magarna medan honorna har de spetsigare och mindre näsorna.
 
Ready to jump! 
Mari hade en rubiks kub som jag roade mig med i väntan på mat och inte kunde släppa förrän den var löst.  
Cooking class igår kväll :) Maten var rätt så god, över förväntan. Inte varje dag man får friterade bananer till frukost. Tur det fanns en hel del annat med. 
Efter maten så hade vi vår lilla nightwalk och eftersom det ösregnade hela eftermiddagen så hade vi gegga upp till vaderna. Dessa fina små fåglar, en hane och en hona, satt och sov och rörde sig inte ur fläcken trots att hela gruppen stod och fotade och kacklade.
 
Gjorde två morgonturer på floden och de såg ut så här. Några sovandes och några vakna 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-03-06 11:52:56

Superfina bilder och jätteroligt att höra att ni fått se så många djur live! Det är ju precis så man önskar när man ger sig ut på djungeltur.
Önskar er en god nattsömn i riktig säng!
Kramar till er!

Postat av: siv

Publicerad 2013-03-06 14:30:59

det ser ju riktigt beboligt ut.Jag trodde Ni skulle sova på en madrass i
skogen.Tack för fina bilder och lyclig
fortsättning på Era äventyr.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela