Bloggbekymmer

Publicerad 2013-03-29 06:51:57 i Thailand,

Heeejhej! Det är så himla svårt med alla dessa tidsskillnader vi har haft det senaste halvåret. Vi försöker hela tiden blogga så att ni kan få läsa ett nytt inlägg när ni vaknar. Men va tusan, det är ju bara 6 timmar som skiljer mellan oss (och 5 på söndag) så när vi går upp här, då vid lunch, är ni också uppe! Det blir fel i vår planering! Men jaja, ni får helt enkelt sova lite längre för vi tänker inte gå upp tidigare i alla fall.
 
Vi har inte gjort något anmärkningsvärt ännu.Bara varit och käkat frulle och nu borstar vi tänderna så att vi kan gå ner och bada. För det är svittet idag kan jag meddela. Egentligen har vi en bild på vår hydda att lägga upp men det funkar inte nu... Så ni får den kanske senare :)
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-03-29 07:00:10

Ja ja - den som väntar på nåt gott...
Så är vi morsor vet ni, uppe me tuppen och ska ha koll på allt.
Hoppas badet svalkar något. Vi hörs sen!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-03-29 07:31:57

Vilket bekymmer, men det löser ni säkert. Bry nu inte era hjärnor med det ni solar o badar. Verkar vara för varmt för att tänka. Här hemma snöar det för ovanlighetens skull.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela