Another sunny day

Publicerad 2013-03-15 12:02:01 i Malaysia,

Hallihallå! Vi fick inte lov att dyka här... De hade inte plats till oss, trots att vi varit därinne och frågat flera gånger och skrev i papper och allt möjligt. Åh asså, hoppas vi kan göra det i Thailand. Annars blir vi lissna. Så idag har vi då hyrt en snorkel och simmat runt lite bland korallerna och fiskarna. Man såg väl inte sådär underbart mycket. Mest döda koraller inne vid stranden, men lite längre ut levde dem faktiskt. Fiskjäklarna var inte alls rädda och antagligen alldeles för vana vid att folk hade med sig mat till dem för de simmade glatt efter en i stora stim. Läskigt kallar jag det! Nu har vi flygbiljetter bokade från Singapore till Bangkok också, den 22:a åker vi dit. Bara boende i Singis som ska fixas också, men det har vi redan kollat ut!
 
"jag måste baaackaa ut!!!"
 
Nu ska vi gå och äta Pattaya fried rice och sen mysa till det med att röka vattenpipa. Trevlig fredag! 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-03-15 12:45:29

Fy fasen vad ni har det gott töser!
Ni kan vara glad som slipper snöskiten.
Fortsätt njut o ha det kanon bra. Ha ni också en riktigt bra o trevlig fredag.
Bamse kramar till er :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-03-16 21:51:59

Hej

Ska ni till Thailand och dyka, du har en kusin som dykintruktör somewhere over there, men ni verka ha .. a great time already

Take care <<kerstin +++


Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela