1 äpple, 1 apelsin, 5 mangos och 32 bananer (+2 chipspåsar...)

Publicerad 2013-03-03 08:52:20 i Malaysia,

Glad vasaloppssöndag på er! Vi har firat genom att äta fruktsallad till lunch. Det blev grymt gott, även om mangon var lite väl omogen. Vi har massor över dessutom... De fattade inte att vi bara ville ha 2 mangosar och inte 5. Och som ni vet köper man ju bananerna i klasar. I klasen vi köpte fick vi 32 stycken. Har fått tillbaka tvätten och börjat packa våra små ryggsäckar inför imorgon. Nu har vi precis klämt två chipspåsar på typ 20 min till filmen vi satte igång. 
Lünchen
Det satt en dryg jäkel i receptionen innan...

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-03-03 09:27:23

Ja du Fanny - nytt jobb kanske?
Fruktsalladen ser supergod ut - alltid sötare o godare frukt där den kommer ifrån.Nu har ni väl bananer till djungelturen och kanske till aporna?
Kram!

Postat av: Kyllan

Publicerad 2013-03-03 20:35:03

Mmmmm.... känner smaken av de söta frukterna och längtar till värmen. Fast idag har solen varit framme, dock lite kyligt. Tycker receptionisten ser lite vimsig ut, fast hon fixade kanske bra rumspriser. Ha det gott och var försiktiga i "djungeln".

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela