Svetthav i Mange

Publicerad 2013-01-11 11:54:52 i Australien,

Jag trodde att den där duschen efter Blue Mountains skulle vara den bästa någonsin men där hade jag helt fel. Ingenting någonsin kommer klå kvällens dusch. Vi har svettats lite idag kan man säga. Det tog bara så där.. 12 h med ett matstopp + köpa-ny-gasspis-stopp, inte mindre än tre vattenstopp för oss att komma fram till Melbourne. Vi har kört på samma väg hela dagen med samma utsikt: Uttorkade buskar och gräs. Spänningen steg oerhört när man såg ett får då och då. ÅH fy fan vilken dryg jäkla dag. Det hjälper inte att det var typ 40 grader och ingen AC i bilen på det. Men jaja nu är vi här i alla fall. Och nu ska vi gå och lägga oss minsann. Och imorgon ska vi inte göra ett smack. Vi ska få svalt väder i alla fall. 24 grader står det och sedan 20 i övermorgon.
 
Man kan tro att vi blivit religiösa men icke. Denna fina satt fastklistrad i Mange när vi köpte honom. Så den får fint sitta kvar.
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-11 19:27:48

Härligt att ni är framme! Ja än så länge har gudarna varit på er sida så låt ni skriften hänga kvar i Mange.
Låter skönare med 24 än 42.. här yr snön igen- hade varit skönare med +8 som tidigare- snödroppar får gömma sig igen.
Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela