Svalt

Publicerad 2013-01-09 00:42:08 i Australien,

Det är väldigt mycket behagligare temperatur ute idag, tack och lov! När vi gick och la oss igår kväll var det fruktansvärt. Inte förrän efter midnatt sjönk temperaturen ute och man kunde börja andas ordentligt igen. Men man har ju hört att det ska vara bra att sitta i en bastu...? Våra porer borde vara sjukligt rena nu. Det brinner fortfarande på flera ställen och stora vägar är fortfarande avstängda. Såklart den vägen vi ska åka så vi vet som vanligt inte riktigt vart vi ska ta vägen idag. Kanske att vi får stanna på samma ställe och bara låta tiden gå. 
 
Väg någonstans runt Wollongong
Wollongong var mysigt.
På bion i de alltid så übersnygga 3D-glasögonen. Stora är de alltid också, svindrygt att man ska behöva trycka upp dem på näsan 500 ggr under filmen!

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-09 06:21:23

Skönt att det finns sval bio!
Hoppas ni får behålla det lite svalare vädret och att vägarna blir farbara igen- tills dess får ni väl fika lite och så - det är ni bra på!
Kram!

Postat av: Marie

Publicerad 2013-01-09 22:05:05

Fy vad läskigt med alla bränder. Och vilken läskig väg... Var rädda om er! Kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela