Phillip Island

Publicerad 2013-01-23 10:56:10 i Australien,

Inga sälar och inga pingviner. Men vi är väl rätt glada ändå. Fast ön var ju ingen höjdare kanske. Åkte runt och kollade lite och tänkte först gå en sån där walk som då skulle vara jättefin. Jo tjena.. Det sög. Kul att traska runt på  en gångstig bland Mangrove liksom? Så vi åkte vidare till The Nobbies. Frös som satan men rätt fint ändå. Då hade vi väl kört runt halva ön ungefär och bestämde oss för att spendera resten av dagen på stranden. Skönt! Var ju längesen vi var på stranden nu. Eller låg där en längre stund kanske man ska säga. Mycket mer har inte hänt direkt. Handlade lite i Wonthaggi och sen körde vi ut på landet där vi är nu och ska sova i natt. Hanna höll på att trampa på en orm för en stund sen, tur att någon hade kört på den lite först. :)
The nobbies, finaste stället på ön enligt oss.
Fast detta var ju inte så dumt heller. Eftersom vi tyckte ön va rätt lame så tog vi inte så många bilder heller. Så ni får bara två idag. 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-23 15:57:42

Stranden är aldrig fel- ser helt underbart ut- och inte mycket människor heller- perfekt ingen trängsel
Kram från oss till er

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-23 16:40:32

Ahh, stranden sol varmt, vilken jäsig dag. Tur att ormen inte var i sin bästa form. Hoppas att ni handlat lite gott ni kan njuta av i kväll.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela