Noll motivation

Publicerad 2013-01-25 10:40:57 i Australien,

Hej på er. Ingen av oss vill blogga men vi gör det ändå för vi vet att ni kommer oroa er helt i onödan annars. Det är så fruktansvärt tråkigt att blogga när man, som idag, inte gjort något vettigt alls. Har blåst så in i bomben idag, Ungefär så mycket som det alltid blåser i simpan. Det var ett rent helvete att äta frukost. Men vi klarade det, även fast vi hade sirap överallt. Sen ringde vi runt för att hitta camping i Melborune igen. Fick till slut napp på den campingen vi var på för ett tag sen. Började köra dit, och 4 timmar senare var vi nästan framme. Efter att ha kört konstiga omvägar för att undvika tull och för att vår gps inte ville leda oss rätt. Vi tog först ett pit-stop för matintag, handling och biblioteksbesök. Fanns liksom inget annat att göra när vädret var som det var. Har kommit fram till att vi kom hem för exakt ett år sen idag. Fattar ni hur snabbt detta året har gått? Det är SJUKT! Vi satt och läste inläggen från förra året innan idag och vi började fnissa bara vi läst rubrikerna vissa gånger. Kul.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-25 11:13:18

Hej själva! Vi här hemma tycker det är kul att läsa er blogg oavsett hur ni fördrivit dagen, och som ni så klokt skriver, vi slipper oroa oss.
Jisses... ett helt år sen ni kom hem o vi hade skumpa o snittar.
Förresten ang. bloggen, där ser ni själva hur kul det är att läsa den.
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-25 13:04:32

Ja tiden har verkligen sprungit iväg-
det kan också ibland vara skönt att ha en ingenting dag som motsats till alla upplevelser ni får.
Nu blir det väl rajtantajtan imorrn på Australiens egen dag- då kommer nya äventyr!
Take care- kramar från oss i Bvik!

Postat av: Kerstin forsell

Publicerad 2013-01-26 10:40:40

Hej på er --byter gärna med era 19 plus mot kulen dag minus 10 och snålvind !! hoppas ändå ni får en intressant dag.

Lots of hugs

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela