New years in sydney

Publicerad 2013-01-01 07:36:00 i Australien,

God fortsättning! 
Vi är nästan människor igen. Efter Donken, subway och två chipspåsar. Plus frukost då.
 
Igår satt vi här hemma och svettades lite fram till fem-tiden. Intog lite rödvin och tog sen tåget mot city. Gick och åt på Pepper Lunch, en gammal favorit från Hong Kong. Efter lite för mycket mat tryckte vi oss in i den överfulla spårvagnen mot parken. En av de få parkerna som man får ha någon vätska med sig ö.h.t. Man måste ju ha något att skåla med. Tryckte oss ner bland alla människor på gräset i solskenet. Hade underbart väder hela dagen igår, inte ett moln på himlen. Drack lite vin, snackade lite skit och käkade kinesiska solrosfrön från mongoliet. Klockan 21.00 var det dags för de första fyrverkerierna som inte var så jätteimponerande men fint ändå. Återgick till våra filtar och helt plötsligt var klockan 00:00. Har filmat delar av showen och avslutningen var absolut bäst. Jädrar i det vad det smällde. Efter detta kände vi att det var dags att fylla på magen innan vi skulle gå på båten. Donken the one and only såklart. Medan vi åt kollade vi på alla som tyckte att det var helt fantastiskt med ridande poliser. Gick bort mot kajen och väntade och väntade och väntade. Tillsammans med de andra 497 vitklädda människorna. Insåg ganska snabbt att vi inte skulle komma iväg i tid. Man skulle få gå på båten kl 01.45 och den anlände kl 03:10..... Alla lika frusna och irriterade. Hela stämningen förstördes lite när man hann känna efter och bli seg. När alla sedan hade tagit en eller 4 turer till både baren och toan så började det bli bättre. Baren var dock ett skämt. Alla i personalen verkade lika förvirrade. Vakter som inte hade en aning om någonting heller. Jaja, vi dansade och hade kul ändå. Vilket är huvudsaken.  Kan ju säga att det är rätt så fett att dansa samtidigt som skyskraporna snurrar runt en och solen går upp. Vid 07.00 var vi inne i hamnen igen och vi gick på jakt efter frukost. Var inte hemma hos Mange förrän 09.30. Fanny som lyckades glömma mobilen utomhus var ganska glad att den låg kvar där.  Thats about it. Vi orkar inte skriva mer just nu men håll utkik vid lunch för då kommer ännu ett inlägg, ett ganska komiskt sådant dessutom. 
 
Parkhäng, vi borde göra sånt oftare i Sverige. Ha lite Barbie och dricka för mycket öl
Kameran har fått en fin repa mitt på... KUUUUUUUUUUUUL. Arg.com.au.se
Hannilainen :)
 
Irländare som avgudade Henke Larsson
 
 
 
Båtisen när den äntligen kom
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-01 11:17:18

God fortsättning på er också!
Skönt att höra från er och att ni haft en trevlig nyårsafton. Förstår att det blir en vilodag med chips idag. Härliga bilder!
Många stora kramar :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-01 11:27:17

Vilka fina nyårsklänningar! Bra val!
Verkligen trevliga bilder- fint att få se från vår lite mer dystra hörna.
Hoppas vilan kommer nu trots värme.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela