När törsten aldrig försvinner

Publicerad 2013-01-05 07:22:23 i Australien,

Tjenare. Det blev värmerekord idag, det är så varmt så att vårt lilla internet inte riktigt vill fungera. Det slutar alltså fungera vid ungefär 38 grader... Eller det är ju inte direkt 38 nu, men 32 i alla fall. Man känner sig som en friterad räka. Lite sådär lagom bränd och svettig inne i fritösen. I vilket fall som helst så var det INTE så varmt imorse. Vi hade ställt klockan på 05.00 och en halvtimme senare när vi kom upp var det inte skönt. Snabbt på med långbyxor, strumpor och på med kaffet. Körde tillbaka till Katoomba och började traska. Gick en tur nerför 900 trappsteg och klappade lite på den ena systern och sen fortsatte walken en bit i skogen och till slut kom vi till scenic cableway som vi åkte upp till toppen med igen. Tog oss till närmsta park för att uppsöka lite skugga och inta lunch. Tog även en skön siesta under ett träd innan vi körde till Leura cascades och kollade på vattenfall och svalkade fötterna. Därefter var vi ganska så mosiga i skallen och började därför köra mot samma gratis camping som vi stod på i natt. Blev två stopp på vägen för att kolla lite utsikter. Här är väldigt fint och vi förstår verkligen varför de heter Blue mountains. Det ligger ett fint blått dis över bergen hela tiden. 
 
Några bilder blir det tyvärr inte idag, internet är som sagt för slött. Kanske att vi får upp någon imorgon :)

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-05 08:28:30

Låter härligt att vandra i så fin miljö,
Vi förstod dock igår när vi hittade på nätet att Springwood skulle få 39 gr att ni skulle få det hett. Glöm inte hatten på huvet :) Kramisar!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-05 09:24:06

Härlig promenad ni haft, ska bli kul att se lite på bilder när internet svalkat av sig.
Hoppas att ni har en god kall öl nu på kvällskvisten att njuta av.
Grattis på namnsdagen Hanna!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-05 10:00:50

Vi glömdeju alldeles bort att säga
GRATTIS till Hanna på namnsdagen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela