När det skiter sig - på riktigt

Publicerad 2013-01-01 13:37:00 i Australien,

Precis när vi alla tre äntligen somnat imorse så ringer det. Funderar över om jag ska orka svara eller inte men när det är ett aussienummer i rutan kan man inte låta bli. Blev något överraskad när det var från receptionen :
 
Rec: Hej, skulle ni kunna komma hit nu på en gång?
F: Ehh ja men vadå är det något problem?
Rec: mjoo alltså.. Det är så att det är någon som har gjort nummer 2 utanför någons tält nu på morgonen.
F: öööh, Okey?
Rec: Ja jag bara undrade om ni vet någonting om det
F: Nej.. Vi kom hem för en halvtimme sedan så det vet jag ju faktiskt inte
Rec: nähä. okejdå. Men kom direkt hit om ni har något ni vill berätta.
 
WTF?!"?!??!?!   Hon trodde helt ärligt att det var vi som hade skitit i grannens tält eller? Detta tar nog priset för årets dummaste receptionist. Undrar hur hon hade föreställt sig samtalet? Så här kanske: Ja oh jusste, ja det var jag som råkade lassa lite där ja. Kände mig tvungen. Men det gör väl inte så mycket, nöden har ju ingen lag eller?
 
Ni anar inte hur mycket vi har skrattat åt detta! Övertrötta som vi var så var det verkligen svårt att somna efter att man insåg vad hon precis sa. Hysteriskt roligt. Ännu roligare skulle det ju ha varit att få se minen på de stackarna som vaknar upp med skit under fötterna haha. 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-01 14:12:16

Vilken töntig tant. Det där med förutfattade meningar har vi ju råkat ut för förr -eller hur - inte ens Brantevik är förskonat från sådana människor.
Hoppas ni slipper fler dumma påhopp,och att grannen har bättre förnuft. Receptionisten var väl sur för att hon fick jobba på Nyår..

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-01 19:38:13

Ja, mycket ska va med om här i livet. Men att bli mer eller mindre beskyld för att "lassa" utanför någons tält.....
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela