Melbourne

Publicerad 2013-01-13 12:30:52 i Australien,

God kväll. Fy farao vad vi har frusit denna dag. Har precis hoppat in i bilen och har på oss alla kläder som går att ha på sig typ. Det är INTE kul att bo i bil nu. Samtidigt som vi borstade tänderna värmde vi oss i handtorken. Tur att makapären kan användas till något bra, för torka händerna där funkar ju aldrig. I vilket fall som helst... Vi tog oss in till Melbourne idag och det var ett jäkla massa klyddande med bussar så imorgon byter vi camping så är det problemet förhoppningsvis löst. Det första vi möttes av när vi gick av bussen var våra två kompisar Ben och Jerry som bjöd på glass om man kramade ett träd. Jatack, glass går ner även om det är kallt ute. Sen hamnade vi på Pridefestival och fick gratis klubbor, solkräm och läppsyl. Det var inte så dåligt. Härligt första intryck av staden! Vi tog en tur inom info-huset och skaffade oss en karta och sen traskade vi lite hit och dit, vart vi än kände för helt enkelt. 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-01-13 13:59:13

Hej Daniel,Fanny och Hanna !
Oj vad det har växlat i temperatur,ta hand om er så ni inte blir förkylda med dessa stora väderväxlingar.
Jag tycker ni är så rejäla att ni fått ihop det att åka till andra sidan jordklotet och gjort så mycket på dessa fyra månader.Jag är så stolt över er och tycker ni är häftiga.
Jag har ju inte skrivit på länge till er,men hoppas det blir ändringar på det.
Ha en fin dag.

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-13 16:46:39

Jag tycker verkligen synd om er att ni fryser. Glass kan man väl äta i alla väder. Kul att ni tycker Melbourne verkar till att vara en trevlig stad.
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-13 19:19:02

Kul att ni lyckades hitta en pride festival!
Verkar vara jobbigt med stora temp svängningar, men ni borde ju kunna hålla värmen i lilla Mange - ni är ju 3? eller skulle ni tagit med hunden?

Vore kul att se er boplats imorrn?
Kram!

Svar: Ja, vi skulle nog tagit med hunden!
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela