Kom och hjälp oss-looken ?

Publicerad 2013-01-22 02:16:25 i Australien,

De här grannarna alltså.. De är fan inte kloka haha. När den ena går så kommer nästa. Paret tvärs över gatan har varit på oss hela morgonen. Slutar aldrig snacka och nyss kom hon med värsta förtältet och sa att vi skulle låna det så vi inte behövde sitta i solen hela dagen. Plus att hennes man då skulle sätta upp skiten åt oss. Snällt och så.. men det behövs ju faktiskt inte. 
Annars har vi slängt i två maskiner tvätt och tagit det lugnt nu på förmiddagen. Varit molnigt och kallt men nu har solen tittat fram så nu ska vi nog ta oss in till stan så fort tvätten är upphängd och det där jäkla förtältet med myggnät och tak och pinnar och skit är antingen borta eller uppsatt. Får väl se hur det går. 
Se, vi behöver inget tält. Vi har ju paraply. Räcker lääääänge.
Övning pågår. Från och med nu ska vi inte se så pratvänliga ut. Ska ge ett skrämmande intryck istället. Inte för att jag tror att det funkar på de här loonisarna. Men tanken som räknas. Typ.
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-22 05:59:35

Ha ha- ni verkar väl behöva ett o annat - nifår ju mat o ibland dricka o nu lite husrum- tacka o ta emot. Sålänge de inte flyttar in så är det väl ok?
Ha en bra dag däröver!
Kramar från ett kallt o snöigt Österlen!

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-01-22 08:38:18

Vilka omtänksamma människor ni möter i det"stora landet"

Lots of hugs

Grandma Kerstin

Svar: Jadå, lite då och då! Inte så tokigt. Kram :)
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela