Katoomba och Leura

Publicerad 2013-01-04 07:01:40 i Australien,

Vi är.. ja var tusan är vi? Mitt ute i ingenstans. Har stannat för dagen nu och har kört ett bra tag för att komma hit. Med en fantastiskt utsikt medan vi körde. Här var kanske fint innan de fick för sig att hugga ned alla träden. Det mest intressanta man kan se är en kossa långt borta. Men det duger väl för natten, har ju blivit bortskämda nu i Sydney. För att börja från början så åkte vi och handlade på oss lite mat i morse innan vi körde mot Blue Mountains. Rullade in i Katoomba och såg De tre systrarna som nog är mest känt här. Det är typ tre stenhögar med en historia bakom att det då är tre systrar som blivit förstenade där uppe. Massor med folk där som skulle se på detta såklart. Fick lite info på infohuset och sedan åkte vi in för att se centru. Jättemysigt! Åt lite lunch och kollade in Leura efteråt. Det är i stort sett vad vi hunnit med idag. Det är verkligen fint här och imorgon ska vi upp tidigt för att vandra. Hoppas på lite moln då vi såg i tidningen att det skulle bli värmerekord.. yaaaaaaaaaaaay.
 
 
 
Vår nuvarande utsikt. Sett från den vackra sidan då. Där de inte huggt ned alla träden.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-04 07:31:15

Trevliga bilder -ser verkligen härligt ut-
Tycker dock det ser ut som de TVÅ systrarna :) Hoppas ni får en riktigt härlig vandringsdag imorrn. Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-04 08:42:52

Härligt att bilturen gick bra o tillika med fin utsikt. Verkar som ni hamnat på en mysig plats. Hoppas att ni får skön vandring i morgon, att det blir lagom varmt.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela