Gummistövlar hade suttit fint nu

Publicerad 2013-01-31 10:44:46 i Australien,

Åkte ut till South Yarra innan idag, precis som vi tänkt. När vi gått typ ett kvarter ville vi bara hem till sängen igen. Himla trist. South Yarra var i alla fall fint och inne på Topshop och sånt var vi ju också. Hann även med att dricka en smarrig smoothie. Gav upp och åkte hemåt. Två minuter efter vi lagt oss i sängen började det åska och ösregna och då kändes det ganska skönt att vara under täcket. Det öser fortfarande ner och vi är fortfarande under täcket haha. Inte mycket som händer här borta denna veckan. Suger att vi inte har några bilder att lägga upp. Mjaja.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-31 11:38:44

Skit i bilderna- huvudsaken är att ni blir friska! Massor med C-vitamin och lite vitlök på det- osså kanske lide döllet brännvin?

Kram på er!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-31 14:12:51

Bilder kan vi va utan, se till att bli kuranta istället. Tycker ni ska prova tipsen ni fått på vad som kan tänkas hjälpa.

Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela