Great Ocean Road dag 2

Publicerad 2013-01-16 13:37:00 i Australien,

Som utlovat kommer här ännu ett inlägg. Så nu ska ni få höra allt om idag! 
 
Efter dusch (som vi fick betala för..) och frulle gav vi oss iväg. Dagens första stopp blev de 12 apostlarna. Lätt förklarat så är det 12 stora stenar i vattnet, det låter väldigt mycket tråkigare än vad det är. Det var faktiskt väldigt coolt. Hann inte få i oss kaffe imorse så vi fick köpa där för att bli människor. Det hjälpte till att få upp värmen lite också. Sen körde vi lite till och sen vände vi för där fanns inget mer kul. Dagen har sett ut lite som gårdagen. Vi körde längs vägen och stannade vid diverse look outs. Försökte spana efter sälar på ett ställe men det kan lika bra ha varit fåglar vi såg där ute på klipporna. Blev lunch i Apollo bay idag igen, denna gången pastasallad. Ringde till några campingar men kände att de var lite väl dyra så vi bestämde oss för att fricampa. Tog en liten detour på vägen dit och kollade på ett vattenfall. Tyvärr var det ganska fattigt. Sen tänkte vi då köra mot fricampingen... ehm ja. Jäääävligt skumpig grusväg. Stackars stackars Mange. Men vi kom fram till slut åtminstone. Och är riktigt nöjda nu. Har sällskap av wallabies och dricker te i kvällssolen. Sämre kan man ha det.
 
Nu  ska jag göra er ledsna och säga att det blir inte fler bilder. Internet vill inte mer. Kanske att vi hittar ett ställe med wifi imorgon! 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-16 19:56:04

Vi blir aldrig besvikna på er blogg- även om det inte alltid kommer bilder.
Visst är det superkul att se bilder,men lika kul att höra era stories.
Hoppas ni får se lite valar o sälar - helt underbara djur.
Kramar från ett kallt Skåne!

Svar: Vi får nog vänta några månader på valarna men sälar ska vi nog kunna få se på närmre avstånd snart :)
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela