Great Ocean Road dag 1

Publicerad 2013-01-16 09:05:38 i Australien,

HAJ! Lugna ner er, vi lever! Har bara råkat hamna på ställen som inte har mottagning. Så nu ska ni få full lägesrapport om hur vi haft det de senaste timmarna. Vi börjar med gårdagen...
 
Vi körde ca 50 m till info-huset bakom bensinmacken. Fick lite broschyrer och en väska och sedan gav vi oss iväg. Den första biten innan själva vägen började var fruktansvärt tråkig. Men när vi väl kom in på Great Ocean Road blev vi inte besvikna. Vårt första stopp blev vid ett light house. Tog en liten tur runt stället och kollade utsikten. Sen körde vi vidare. Stannade för några look outs längs vägen och vid 15-tiden var vi som vanligt sugna på lunch. Då var vi lägligt nog i ett samhälle kallat Apollo Bay så där käkade vi nuggets. Därefter var det dags att fixa nattens boende. Ringde runt till några olika campingar (varav den ena kostade 125 dollar = mer än 700SEK!) och bestämde oss till slut för en camping som lovade världs klass toaletter och duschar och camping under koalor. Hm ja koalor fick vi se i alla fall. Toaletterna var precis som alla andra, lite värre till och med. I vilket fall som helst somnade vi gott till ljudet av grymtande koalor. De låter precis som minigrisar!
 
Buddha och fikonträdet. Standardbilden!
Jääääsaren i trädet på campingen. Visst ser det härligt ut?
 
Titta in igen lite senare så kommer det fler inlägg och bilder :)
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-16 09:41:29

Ja, det är inte utan att jag blir glad att höra från er igen! Tack för sms:et. Två härliga bilder. Koalan ser ut till att leva ett mycket behagligt liv, ja även ni förståss. Ser framemot nytt inlägg med fler bilder.
Kram på er :)

Postat av: Susanne

Publicerad 2013-01-16 13:04:12

Hej på er,
Bra att ni är välbehållna.vilken fin bild på koalan.
Snälla Hanna o Fanny hjälp mig att få en bild på Daniel ihop med en koala jag har förstorat den med kängurus o Daniel nu vill Mamma också ha på koalisar o han.
tack på förhand.
Här är iskallt vill också resa som ni gör
Hoppas ni hittar fina ställen att vara på

Svar: Den kommer snart ut på bloggen, lovar ;)
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Miranda

Publicerad 2013-01-16 13:14:20

Buddha och fikonträdet är en klassiker!

Svar: Det är det verkligen :) Kul att du läser!
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela