Graffiti art and Pepper Lunch on Australia Day

Publicerad 2013-01-26 12:02:15 i Australien,

Haj. Vi fryser fortfarande. Så vi har tagit vår tillflykt till dassen. Vi har friskispass här, riktigt roligt faktiskt eftersom de har musik på full volym. Vilket även resulterar i att man sjunger i duschen vilket kan bli ganska pinsamt när det kommer in andra. Ja inte i duschen då. Utan på dasset. 
 
För att vara lite seriösa för en gångs skull så har vi haft en trevlig dag i city. Har hittat fler gränder att gå i idag. En gränd full med massa cool graffitikonst. Det både målades och hades bröllop där bland 500000 cigarettfimpar. Käkade mat på Pepper lunch, lika gott varje gång! Det är tredje gången denna veckan vi ätit ute så nu får di va nock! Får väl återgå till ris och pasta och sås. Öööööörk det är så tradigt numera. 
 
Fanny leker nu frisör. Det går sådär.. Har försökt lära henne att göra en inbakad fläta i nån månad nu. Hon tror hon har fattat grejen nu. Duktig tjej den där Fanny (Y) Nu är det svennemusik på radion!!! BJÖRN SKIFS <3
 
 
 
Råkade komma mitt i bröllopsparets fotografering. Skillat. 
Kom på nu att vi glömt fota på pepper lunch. Vi glömmer alltid att fota maten. Synd att vi nu måste gå dit igen. Endast för bilden ju. Mohoh
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-26 12:19:32

Låter väldigt mysigt o kul att spendera en lörda kväll på dass. Går väl an efter en trevlig dag på stan.
Visst är hon duktig den där branteviks tösen kan både fot o hårvård.
Kram igen till er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-26 17:19:47

Härliga kvarter att strosa runt i med alla dessa galna bilder.
Tycker nog ni kan ta ytterliga en tur till Pepper för lunch :) kan ju aldrig va fel.
Ha en strålande marknadsdag imorrn- ser framemot att få se nåt fynd.
Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela