Gnagarkrig i trädgården

Publicerad 2013-01-02 13:03:38 i Australien,

Nu har vi varit inne i city ett tag, lullade runt lite och gjorde ingenting. Eller jo, vi hängde ju i och för sig på Starbucks ett tag. Sen åkte vi till Chatswood för att handla lite. Vi besökte både Aldi och Coles. Allt för att få allt så billigt så möjligt. Intressant dag vi har haft va? Fast ändå rätt skön. Det blir ju liksom inte mer spännande imorgon direkt. Imorgon är det förresten ett helt år sedan vi åkte till Gili. Heeeeeelt ofattbart. Influensan hade vi lyckats dra på oss båda två då och vi hade inte duschat i varmvatten på 3 månader. Man kan verkligen inte jämföra förra årets resa med denna. Totalt olika på alla sätt. Kanske är det bra att man inte kan det.
Nu ska vi sova. Mycket. Kanske inte lika länge som inatt dock. :)
 
I väntan på en Danne på vift och lite handlepaus så kan man ju ha så här kul med kameran. Har ni förresten märkt att antalet sånna här bilder har minskat betydligt? 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-02 13:20:21

Åh jo vi har märkt minskningen av konstigar bilder/miner - vi har dock inte saknat dom - ni är söta ialla fall :)
Ha en lugn tvätt o städdag imorrn - kram på er!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-02 18:08:58

Till skillnad från Jeanette har jag verkligen saknat knäppa bilder......hm
Puss o kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela