Fin söndag

Publicerad 2013-01-27 11:00:36 i Australien,

Haaaj
Vaknade upp till regn och rusk idag men sen kom sooooolen! Har haft det som en riktigt fin sommardag i Sverige typ. Riktigt härligt. Åkte in redan vid 9-tiden idag och gick på marknad. Mysigt, den var riktigt stor. Mycket skräp och en hel del som man kunde köpt. Precis som vanligt. Jättefina grönsaker och frukt men när EN avocado kostar 35 spänn så köps det inte så mycket. Eller inget alls idag faktiskt. Efter det så åt vi smaskig lunch och kollade lite i affärer. Åt glass och njöt i solen. Kollade på lite gatu-underhållning och pratade sönder varandra. Bra söndag helt enkelt.
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-01-27 11:35:01

Hey.

Härliga grönsaker och frukt, förstår att ni handlar, något för en"Muttimorot" Och tur har ni, som inte är i Queensland, där det verkar rent ösregna milt sagt.

Hugs......

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-27 11:37:34

Skönt med vanlig sommarvärme för en gångs skull..
Vänta ni- det kommer fler tillfällen till shopping- god mat verkar ni ha fått iaf.
Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-27 12:07:29

Vilken härlig söndag ni haft. Fint väder, god mat o glass låter väldigt nice. Var glada att ni slipper skyfall o översvämningar, ser inte kul ut på nyheterna, usch. Så fortsätt njut o ha det gott!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela