Bye bye Sydney

Publicerad 2013-01-03 22:34:47 i Australien,

Howdy
Nästan uppe med tuppen idag. Det är redan varmt så hoppas att vi kommer iväg inom en snar framtid. Vi ska nämligen ut till Blue mountains och vandra runt lite i bergen. Vi vet inte riktigt hur pass bra det är med internetmottagning och sånt där så vi får väl se när vi uppdaterar nästa gång. Vi ska tillbaka en snabbis till Sydney på måndag i alla fall för då har jag och Forsan ett möte att gå på. Men det får ni höra mer om då. Vi har lite att göra nu innan vi ska dra härifrån, blir en del att packa ihop och fixa innan man kan rulla iväg. Vi hörs förhoppningsvis ikväll, ha det gött.
 
Denna glömde vi lägga upp innan. Det är bron efter fyrverkerierna på nyår. Det var ju helt vindstilla så det såg ut så där en bra stund.
Den här lille krabaten kom och hälsade på oss igår kväll. Det roliga är att vi fotar massa fåglar men när det häromdagen gick förbi en sån ENORM varan precis på vår lilla gräsplätt så satt vi lugnt kvar i stolarna och fortsatte med frukosten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela