Bugasprängda

Publicerad 2013-01-21 11:58:19 i Australien,

Tjenare! Nu har vi varit olydiga och skaffat oss dåligt samvete... Ni vet den där bbq-saken vi skulle på? Vi sket helt enkelt i att gå dit och drog till en närliggande Taco Bill restaurang och käkade ASGOD mat, drack öl och firade Daniels födelsedag en dag extra. Anledningen till detta är att gubben vi var bjudna till är lite waaaackowacko. Men nu är vi ju bjuda till en annan snubbe här som ska visa oss en karta över Australien..? Tack typ. Vii har sett den förr faktiskt. 
 
I alla fall. Vi har haft en ganska varm dag idag. Fast det hade ju inte skadat med nån grad till. Och lite mindre blåst. Men ändå. Vi har gått runt lite i Melbourne city och sen åkte vi ut till mysiga St. Kilda och checkade stranden och dess omgivningar. Väldigt många restauranger och caféer och barer och sånt kul. Vi har alltså haft en skön dag, blivit lite sådär lagom brända på näsorna och Forsan har köpt nya flip-flop.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-21 12:09:42

Vilken underbar dag ni haft, ibland får man va lite olydig. Knepiga gubbar ska man akta sig för. Skulle gärna byta med er, just nu är det full snöstorm här.
Så passa på o njut!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-21 12:45:54

Bra gjort- tacos är säkert godare än grillgubbens röra-

I Krsd skiner solen men du Karin - vi kan ju åka ner tillsammans? om barna nu stannar lite längre .. :)Börjar tröttna på kyla nu.

Melbourne ser ju fantastiskt ut- skulle nog passa även oss gamlingar..

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-21 13:14:53

Ja, Jeanette det är verkligen något att fundera på....

Svar: Ni är så välkomna såååå ;)
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Susanne

Publicerad 2013-01-21 20:17:46

Var glada att ni inte är här.Idag kom Sanna hem från Zermatt och vi höll knappt på att komma hem i snöyran efter att jag hämtat henne på tågstationen.
Bra att ni inte är för blåögda när ni blir bjudna av folk.
ha en fin kväll.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela