Blue Mountains dag 2½

Publicerad 2013-01-06 08:02:00 i Australien,

Tjenare.
Vi har haft lika varmt idag, helt sinnes. Man blir ganska snurrig i skallen. Det har dessutom inte varit särskilt kallt i natt så man har ju inte varit frusit en enda gång heller. Möjligtvis på grund av solfrossa. Åkte till Wentworth falls i morse. Gick en jättejättefin walk! Mycket bättre än igår och mindre folk. När vi hade gått runt så hade värmen stigit ordentligt och vi åkte mot Jellybean pool för att svalka av oss. Det behövdes verkligen kan jag säga. Problemet var ju att det var rätt många trappor ner så när vi väl var uppe vid bilen igen var vi ju lika svettiga som vanligt. Vi intog lunch i alla fall och sedan stod vi inte ut mer. Det var FÖR varmt. Alltså åkte vi till stället som alltid har full A/C igång: Mc donalds.  Nu är vi uppe i Bilpin vid Mt Wilson. Har lagt oss ner på gräset i skuggan för att få lite ork till att kanske göra någonting till idag. Får väl se.
 
På dagens lilla walk :)
Igår morse 
 
Ni får tyvärr bara två bilder idag. Har snart slut på batteri och imorgon så ska vi se om vi hinner in om på en bibla och ladda upp lite och fixa lite när vi ändå är i Sydney och roar oss. Ska köra tidigt på morgonen är det tänkt och förhoppningsvis hitta någon camping på vägen.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-06 08:11:35

Håll er i skuggan o drick som bara den.
Stigen ser verkligen hisnande och samtidigt mysig ut!
Håller tummarna för ett bra möte imorrn. Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-06 13:15:18

Härligt med värme, men det kan kanske bli för bra också. Intag mycke vätska.
Fina bilder som vanligt.
Önskar er verkligen LYCKA TILL i morgon!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela