Bakisdag utan fyllekväll

Publicerad 2013-01-12 09:36:55 i Australien,

Hej! Vi har haft en fruktansvärt intressant dag. Kände oss ungefär som klubbade sälar när vi vaknade imorse. Som om vi haft en riktigt rolig kväll igår. Men skenet bedrar. Vi hade ju bara suttit i en bastu i 12 timmar. Så idag har vi inte gjort ett dugg. Tittat på en film. Eller ja, nästan i alla fall. Batteriet tog slut när det var 15 min kvar. Kan berätta att det bor en gubbe som liknar professor Baltazar och en kille som är sjukt lik TraktorJonas. Kul va? Nu har vi precis ätit ris och jordnötssås. Det var typ gott. Om man fantiserade lite. Man blev aningens avundsjuk när de andra här tog fram vitlöksbröd och KÖTT. Tror att det är dags att handla lite imorgon kanske.. 
 
En gubbe gick runt och fotade när vi var utanför canberra. Han skickade bilderna till oss sen  :)  Nu ska vi nog se klart filmen kanske och ladda skallarna så de är på hugget imorgon.
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-12 10:30:55

Lite trist att va bakis om man inte ens druckit, men det kan ni väl råda bot på till en annan gång. Ni får ladda batterierna idag, både ni och datorn.
Även om det är skitvarmt hos er, så tror jag inte ni vill byta det mot vår snö o kyla.
Bamsekramar till er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-12 10:44:28

Skönt med slappedag -det behövde säkert ni efter denna långa pärs med värme o bilkörning.
Ser framemot att få höra hur Melbourne är och vad man kan göra där?
Ha en skön kväll! Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela