Back in Sydney

Publicerad 2013-01-07 04:22:09 i Australien,

Nu är vi tillbaka i Sydney efter ännu en tidig morgon och mögligt bröd. Sitter just nu på biblan och försöker ladda upp bilder med deras jättesega internet, det får nog bli ett inlägg till efter att vi varit på mötet. Ska kolla och få info om en skola här i Sydney för er som missat det. Ska bli jätteintressant :)
 
Bor på samma ställe som förra gången och fick sista platsen sen hade de fullt, gött. Ni anar inte hur jäkla skönt det var att ställa sig i en varm dusch! Bästa duschen på väldigt länge. Imorgon får vi nog duscha kallt dock för det ska bli 43 grader.... Nästan så att våra 38,6 var ljummet. 
 
Hörde på radion i morse att igår på exakt samma ställe som vi gick på så trillade en brittisk man ner bara ett litet tag efter vi hade varit där. 100 meter ner, fy fan. Mötte räddningsbilarna med, tur vi inte var kvar. 
 
 

 Så här kul tyckte Hanna det var med fin utsikt kl 07.30
 
 Gå ner för 900 trappsteg är väl en sak men upp.. nä vi tog denna istället. 
Vid Leura cascades
 
Dessa bilderna tog 2h att ladda upp. Tålamodet och tiden är slut för tillfället. 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-01-07 05:57:19

Jisses vilken värmebölja! Vi har läst om bränderna på Tasmanien- väldans otäckt.
Ska bli intressant att höra om ert möte idag. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela