Visningar och Super Mario

Publicerad 2013-02-07 11:02:36 i Australien,

Haloj.
Dagen började med oljebyte som sagt och sedan åkte vi för att möta upp killen som skulle kolla på bilen. Han var positiv till den. Trevligt att höra! Såklart så kollar alla på flera bilar. Det är inte direkt som när vi skulle köpa och det var högsäsong och alla som hade bil blev nerringda. Det var ett ganska snabbt möte och efter att vi äntligen dumpat av den gamla oljan hos någon snubbe som inte kunde engelska så tog vi tåget in till City. Då ringde det ännu en som ville kolla. Han var dock en bra bit från Melbourne och vi tyckte att det var lunchdags för vår del. Köpte baguetter i en gränd och satte oss i skuggan på gräset. I väntan på att den här franska snubben skulle ta sig in till stan roade vi oss med att gå på film och spel-museeum. Vilket innebar att vi stod och spelade Super Mario, tetris och Quake ett bra tag. Efter mycket om och men så åkte vi tillbaka till bilen för att visa upp den ännu en gång. Killen hade dock vääärdelös engelska. Han såg inte ut att fatta ett ord vi sa. Sen tog han Mange på en åktur och körde mot rött också, tur för oss att de inte hade kameror just där. Sedan åkte vi hemåt och vi får väl bara vänta och se om det blir något av detta eller inte. 
Lunch!
Melbourne såklart
spelar spelar spelar

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-02-07 16:31:34

Positivt att redan två varit intresserad av Mange. Jäkla tur att där inte var några kameror och ännu mer tur att det inte kom en annan bil! Kan ju hoppas att den första snubben gillar Mange.
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-02-07 17:17:43

Ni verkar haft fullt upp hela dan- hoppas att ert arbete ger lön för mödan!
Blev ju en hipp lunch i alla fall o lite gambling. Ska bli spännande att höra fortsättningen på bilförsäljningen.
Kram på er från oss alla

Postat av: Linus

Publicerad 2013-02-07 22:29:49

SUPER MARIO!!!!! Thats my girl:D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela