The embassy of the Sweden

Publicerad 2013-02-19 15:15:24 i Malaysia,

Tjenare!
Vi sitter och googlar, googlar och googlar lite till. Försöker figurera ut vart tusan vi ska åka när vi är klara med Kuala Lumpur. Har bokat hotell fram till torsdag än så länge. Det är sååååå tråkigt att googla bara. Verkar dessutom vara lite sisådär med alternativ. Det lutar nog dock åt Borneo. Trots att det står överallt att man måste vara påläst och boka massa turer och boende innan man åker dit. Men det skiter vi i och tar det som det kommer. Det där med att planera flera veckor i förväg är inte vår melodi om man säger så. 
 
Har idag utforskat KL ännu lite mer idag. Började med att vi skulle försöka ta oss till info-huset här med hjälp av karta. Suck. Tips: följ aldrig gatunamnen, följ hotellen istället. Vi kom dit till slut i alla fall och fick lite hjälp av tjejen i luckan. Därefter tog vi tunnelbanan ut till Chinatown. Stället var väl inte direkt något att hurra över men vi fick i oss en hyffsat god lunch. Bestämde oss sen för att åka till Mid valley mega mall, men det sög. Tog oss en glass på Baskin Robbins och åkte in till city igen. Strosade runt där en stund och sen tog vi oss hem till gymmet. 
Frukosten är uppdukad. Helt underbart äcklig är den :)
Ska nog traska upp här och kolla utsikten imorgon. Får hoppas att det är lite mindre moln då
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-02-19 16:24:02

Låter synnerligen spännande med Borneo, många intressanta stora och små djur ?!!

Se upp och det bra

Svar: Förhoppningsvis massor med djur! :) kram!
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-02-19 17:39:15

Ni hittar säkert er väg framåt mot nya äventyr. Låter härligt att ta varje dag som den kommer. Fina bilder- kul att se!
Kramar från oss alla !

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela