Strand- och parantesinlägg

Publicerad 2013-02-05 11:50:45 i Australien,

Hajjjj! Vi har haft en riktigt härlig dag på stranden i St Kilda (åh sällan vi är där, tänker ni nu. Men där är mysigt!). Strålande solsken och lagom med värme och vind. Imorgon ska det dock bli ännu varmare. Men vi klagar minsann inte, så "kallt" som vi haft det de senaste dagarna. Har försökt köpa mer internet ikväll igen. Det funkade inte nu heller. Så om vi inte bloggar imorgon förstår ni (förhoppningsvis) varför. Scheisse vad det blev paranteser i detta inlägget då. 
 
En sak till har vi faktiskt gjort idag. Vi har lagt ut en annons på bilen. Japp, ni läste rätt. Det är dags att sälja Fin-Mange nu. 
Dagens strandvy

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-02-05 17:40:16

En sån bild- ser ju underbart ut.
Ta det lugn med brännan imorrn- kan va bra med extra tshirt?
Kram på er och lycka till med försäljningen!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-02-05 20:23:15

Förstår att ni tycker om dem stranden, ser verkligen fin ut.
Det är bra när ni talar om att ni eventuellt inte bloggar. Ni har skämt bort oss med inlägg varje dag och det tackar vi för. Jobba vidare på brännan.
Kram på er :)

Postat av: Marie o c/o

Publicerad 2013-02-05 20:33:24

Var ska ni sova nu då? Inbjudna hos grannarna eller? Vad händer?! Vill åsso sola...här himma e det bara baciller...Kram po!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela