Sista dagen i Australien

Publicerad 2013-02-16 11:59:55 i Australien,

Tjenare. Sitter nu på det sämsta Macca's/donken man kan hitta tror jag. Mest för att tjejerna bakom disken varken kan göra iskaffe eller glass. Hanna har bråkat med dem men det hjälpte inte direkt. Men idag funkar ju deras WIFI i alla fall! 
Kanske ska börja från början av dagen. Har sovit skitdåligt inatt båda två. Trots att vi hade rummet för oss själva. Barbados sov i princip aldrig och Aruba-mannen var på galaj. Han snubblade in kl 9 i morse och skulle checka ut vid 10. Gjutet. Vi fick oss ett gott skratt i alla fall. Efter att vi slängt in våra väskor gick vi in mot stan. Försökte sälja vår bok men det gick inte riktigt lika bra som förra gången. Utnyttjade den andra gratis-kaffen från igår och vid 2 tiden var vi tillbaka på southbank för att gå på bio. Filmen var såååååååååååå jäkla dålig. Se aldrig Silver linings playbook. Men vi fick i alla fall en paus från solen som har stekt riktigt ordentligt idag (och igår, förrgår, förrgårsgår - ja ni fattar) Gick och åt på Grill'd som är megagoda burgare. Satte oss på southbank igen och tittade på lite gatuartister och sånt. Det var väl det hela. När vi inte pallar sitta här mer så åker vi till flygplatsen och försöker roa oss där bäst vi kan. Har laddat upp med både kex och lakrits. 
Det går tyvärr inte att ladda upp bilder så ni får se senare helt enkelt :)
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-02-16 12:16:46

Hoppas ni har kommit ihåg Skip-bo - ni lär behöva det på flygplatsen :)
Håller tummarna för att ni hittar nåt bra ställe att invänta morgondan på!

Kramar!

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-02-16 12:43:56

väntar i spänning på blogg om era nya äventyr !!



vi på Capri

Postat av: Karin

Publicerad 2013-02-16 14:05:24

Kex, lakrits och så kanske lite skip-bo så kan ni säkert fördriva tiden. Synd att ni inte sovit så bra i natt, men då sover ni desto bättre på flygresan.
Var rädda om er.
Kram på er :)

Postat av: josefin

Publicerad 2013-02-17 00:39:30

Lycka till :)

Postat av: Uffe

Publicerad 2013-02-17 07:56:27

Att sova är överskattat.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela