Sandakan

Publicerad 2013-02-27 08:24:19 i Malaysia,

Tjenare.
Idag har vi kommit fram till att vi kommer få några tråkiga dagar här i Sandakan. Vi typ måste stanna här till på måndag. För då ska vi ut på riktigt djungeläventyr. I 2 nätter och 3 dagar ska vi leva där. Ska bli riktigt kul! Besökte turistinfon här innan, det gav inte mycket. Det enda värdefulla hon sa var att vi kunde besöka en pool på nåt hotell för en peng. Så vi får nog göra det imorgon, för nån strand lär vi inte hitta här. Så idag har vi mest spånat lite. Tänkt lite längre än till imorgon med andra ord. Mer om det någon annan dag höhö :D
Dagens supernyttiga lunch: våfflor! När vi hade ätit upp fick vi besök av några Malayer som ville hälsa lite eller vad man nu ska säga. Med andra ord tvingade mamman ungen att ta i hand med en läskig västerlänning.
Enda bilden på stan vi har just nu. Kanske får ni fler sen

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-02-27 11:56:44

Hoppas ni får sköna dagar där i Sandakan och hittar ett riktigt vattenhål- trots brist på strand.
Här lyser vårsolen på oss för en gångs skull och vi njuter..
Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-02-27 20:13:25

Tror inte ni får så tråkigt de dagar ni ska spendera i Sandakan, ni kan säkert komma på något kul att roa er med. Ni planerar aldrig, bara spånar... ja, vi får väl höra om det så småning om.
Hoppas att ni hittar någonstans att bada, för en billig peng.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela