Penguins and polar bears are not supposed to play together

Publicerad 2013-02-13 10:35:59 i Australien,

Hej små vänner!
Vi har haft en jobbig dag idag. Har varit segare än vanligt. Varmt och dålig luft både på hostlet och utomhus. Började i alla fall med att gå till banken igen. Som vi sa. Gubben där gjorde allt för att tjäna pengar och var allmänt jobbig. Men ja, vi fick ju svar på våra frågor även om han gjorde det väldigt mer invecklat än vad det egentligen är. Därefter handlade vi lite nödvändigheter på Indonesia shop (typ billigaste affären för duschcreme och sånt). Gick sen hem igen på trötta ben och fixade lite. Pallrade oss ut igen för att käka, blev Pepper lunch. Vi kommer aldrig tröttna på det stället!
De delade ut Tim Tams på stan idag. En får tacka! Även om det blev lite mycket att äta 5 kakor vars direkt efter frukost...
Äntligen en bild från Pepper lunch. Så här får man in maten och sen geggar man ihop detta med en typ av vitlöksdressing. 
 
Om ett tag kommer ännu ett inlägg. Ett ganska intressant ett om ni frågar mig. 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-02-13 12:15:22

Får gratulera till bilförsäljning--hoppas ni fått bra boende nu --kanske skönt med en vanlig säng

Take care hälsningar från Kaspar +++ som skall på på ispromenad nu

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela