På bussen.. Fast ändå inte

Publicerad 2013-02-26 10:17:06 i Malaysia,

Sitter just nu och äter mini-bananer på bussen som har stannat för lunchpaus. Är just nu på väg mot Sandakan och ska väl sitta här i typ 4 timmar till. Minst. Det sköna var att vi blev upphämtade på vägen. Det var bara att nicka lite och se glad ut så kom vi med. Detta började vi skriva för ca 5 h sen. Längre kom vi inte för då slutade internet att fungera. Vår lilla stick är rätt så jättekass. Nu, efter en lång och kall bussfärd plus en liten taxifärd från busshållplatsen och lite gående och allmän förvirring så har vi hittat ett väldigt fint hostel mitt i city. Men jag vet inte om det kan kallas för city egentligen. Vi får väl utforska senare helt enkelt. Har precis duschat och fy sjutton vad skönt det var! På förra stället kunde man bara duscha varmt mellan 5-8 vilket gör att detta känns som  Hilton med både fungerande dass och duschar.
Lite sådär uppe bland molnen och snurrar 
Den härliga vandringen mot vårt boende 
Här har vi bott de senaste två nätterna
 
 
 
Canopywalken
 
De vackra blommorna. 
Dagens lunch haha. Det första vi gjorde när taxigubben släppt av oss här var att äta!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-02-26 12:07:33

Kan förstå att det var skönt med en dusch efter era härliga strapatser. Vilka minnen ni får med er i livet. Jättefina bilder! Kan tänka ni var hungriga, hoppas lunchen var godare än den såg ut.
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-02-26 19:06:03

Tänk vad bananer är bra!
Tycker nog att de ser goda ut. Fast det kan ju bli lite enformigt med en hel klase...
Skönt att höra att ni hamnat på ett bra boende- ser framemot att läsa om fler strapatser och lika fina bilder som ovan. Kramar i massor!

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-02-26 20:33:48

Vilka fina bilder ni tagit

Inspirar verkligen till en resa, förstår att ni gillar läget

kram farmor och Kaspar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela