Lord of the fries

Publicerad 2013-02-14 11:41:09 i Australien,

Vi har varit onyttigare än vanligt idag. Det krävs en del för att vara det kan ni tro. Efter att ha skrivit det förra inlägget drog vi ut. Gick en bra tur genom city och bestämde oss till slut för att äta lite frittar. Nej, inte på Donken utan riktiga, svettiga frittar från Lord of the fries. Och de levererade! Så fruktansvärt svettigt goda att vi nog måste gå dit igen innan söndagens avfärd. Sen gick vi och åt glass efteråt som grädde på moset. Typ bästa sättet att fira hjärtedagen på! Nu sitter vi och googlar och försöker stoppa in så mycket information om Malaysia i våra hjärnor som vi bara kan. Det börjar bli fullt... Kämpa!
 
Vi vet vad ni tänker, fy fan vad det ser äckligt ut. Vi tänkte nämligen exakt likadant. Det måste dessutom vara något av det onyttigaste man kan äta.
På Federation Square hade de dans-samling. Så härligt att de bara samlas mitt på torget och dansar lite! 
Mario spelade på Southbank

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-02-14 13:33:04

Ja ni förnekar er aldrig minsann- dom ser onekligen inte goda ut- men jag antar att skenet bedrar.
Passa på nu - för sen blir det bara noodles o grönsaker :)
Verkar vatt en mysig dag iaf. Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-02-14 15:41:09

Fy för de ser inte goda ut, är lite förvånad över att speciellt Hanna äter det klisset som är ovanpå.
Jag tror att det finns mycket plats kvar i era hjärnor. Vänta bara tills det bir dans på torget i simpan, de ni. Trevliga bilder som vanligt.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela