Kota Kinabalu

Publicerad 2013-02-21 13:25:39 i Malaysia,

Sitter just nu i sängen och dricker vaniljcola och äter något som ska likna chips. Inte särskilt gott men ändå godare än kvällens måltid som vi inte ens vet vad den innehöll. Vi gissar på fårtestiklar. Det var det antagligen inte men vi lät bli dem för säkerhets skull. Som tur var så innehöll skålen även lite nudlar som vi i alla fall tryckte i oss. Trots den skumma smaken. Vi kommer inte väga 300 kg när vi kommer hem i alla fall.
Flygningen och allt sånt gick väldigt smidigt idag. Annars har vi inte så mycket att berätta. Regnet öser ner och vi har inte hunnit se mycket eftersom det blev mörkt och prio 1 var ju att hitta frukost och äta mat.
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-02-21 16:20:05

Skönt att höra att ni kommit fram till ert boende. Se nu till i morgon att få i er ett riktigt skrovmål mat, verkar som ni behöver det. Ha en skön dag imorgon, hoppas att det har slutat regna då.
Stor kram till er båda :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-02-22 15:34:19

Tänk vad ni får uppleva mycket och här på Capri får vi en nyttig geografilektion. Undrar vad det blir härnäst?

See you soon on the computer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela