Gratisdag

Publicerad 2013-02-15 08:22:07 i Australien,

Godmorgon till er och God eftermiddag till oss själva!
Nu har vi precis kommit tillbaka till rummet efter en riktigt härlig dag på stan. Redan vid halv 11-tiden när vi gav oss ut imorse så var det närmare 30 grader. Tur att vi bara hann några hunda meter innan vi fick vars en iskall fanta-liknande läsk. Liiite rälig eftersmak hade den, men äsch den var ju gratis! Fortsatte sedan med att gå till info-huset för att kolla hur vi enklast tar oss till flygplatsen imorgon kväll. Flyget går söndag morgon så vi tar en natt på flygplatsen för att spara lite cash. Därefter lullade vi vidare till det stora W och köpte 2 böcker så vi har något att göra på flygplatsen/flyget. Blev en mycket god japansk lunch idag, där vi fick en gratis iste. Dessförinnan fick vi någon rengörings-, lotion- och moussésaker från Biotherm. Och direkt efter lunchen fick vi vars 2 gratis kaffe. Den ena sparar vi till imorgon och den andra utnyttjade vi. Hur gött låter inte det på en skala? Gillar sättet de gör reklam på här.

Hamnade mitt i nån liten dans också. Kinesiska drakar och en konstig gubbe. Rätt underhållande ändå
Luuuunchtime
Såhär har vi det just nu. Vi packar om våra ryggsäckar, äter plommon och skrattar åt oss själva då vi lyckats köpa tandborstskydd som är till barntandborstar...

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-02-15 09:19:00

Ha ha , men ni är ju våra barn så barntandborstskydd blir väl bra?

Ni vet hur man roar sig med små medel-
jag blir lika impad varje gång. Hoppas flygplatsen har bekväma stolar, så att natten inte blir alltför lång.
Ha en trevlig fredagskväll!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-02-15 09:47:49

Härlig dag på stan med en olika gratis grejor kan det bli bättre.
Tänk att man kan ha så kul när man packar, lika impad som Jeanette.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela