Första dagen i KL

Publicerad 2013-02-18 03:36:41 i Malaysia,

Hallå!
Vi har sovit såååå bra i vårt rum. Nej förlåt. I vår lägenhet. Vi har nog aldrig bott så stort innan. 2 rum och kök har vi. Och dessutom ser vi toppen på Petronas twin towers från vårt fönster. Låter exklusivt va? När vi skulle ta oss från flygplatsen igår tänkte vi ta och boka en taxi direkt till hotellet eftersom vi var så trötta. Men vet ni, taxibilarna var slut.. Hur nu det kan hända? Så vi fick ta buss. Men vi kom direkt till hotellet ändå. Gjorde en sista kraftansträngning och begav oss till 7eleven för att köpa frulle och sen däckade vi i våra sängar.
 
Nu sitter vi nere i lobbyn, för det är bara där som wifi:et funkar. Ska snart ta shuttle bussen in någonstans i mitten av Kuala Lumpur och sen får vi nog se var tusan vi hamnar. Är lite dåligt pålästa haha. Det största målet idag är att hitta Forever 21. Och att äta något annat än burgare och frittar.
Här har ni vårt vardagsrum. Och våra skor. De står på rad bredvid skostället. Observera mattan. Den glittrar!
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-02-18 08:25:40

Kan tänka att ni sovit riktigt gott i natt. Vilken lyx, ni har platt-tv, glittrig matta och ett skoställ, som ni utnyttjar till max.
Ha en trevlig dag på stan och ät en riktigt god middag.
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-02-18 09:08:17

Det ser ju riktigt anständigt ut! Skönt att ni fått lyxa till det för en gångs skull. Ha det riktigt bra i KL- lär finnas massor av shopping!
Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela