En lugn dag

Publicerad 2013-02-22 14:16:25 i Malaysia,

Ojojoj, vi har inte gjort många knop idag alltså. Kom inte ut förrän vid halv 1-tiden. Varken karta eller solkräm fick vi med/på oss. Så det där med att hitta turistinfon blev med ens lite jobbigare. Men vi hittade dit till slut. Problemet var att de hade lunchstängt då så vi fick snällt traska vidare genom staden. Hamnade på köpcentrumet som sög och gick istället tillbaka mot turistinfon. Käkade en så kallad lunch vid 15 som, liksom alla andra måltider vi ätit i Malaysia, inte smakade något speciellt. Därefter pratade vi med tjejen på turistinfon, det gick som det gick... Hon förstod hälften av vad vi sa och vi förstod hälften av vad hon sa. 
 
Efter att ha tagit en liten siesta på hotellrummet gav vi oss ut nu ikväll igen för att kolla in nattmarknaden vi blev tipsade om av tjejen. Den var inget att hänga i granen direkt och dessutom regnar det. Så vi tog en liten runda ner om hamnen och kollade en annan marknad med massa frukt och grönsaker. Nu ligger vi i våra sängar och glor på idioterna som kör lastbilar på hemska bergsvägar. Vad ska man göra när de endast sänder ett engelskt program om dagen på TV?
 
Ser ni allt skit i vattnet? Det var helt extremt. Det låg till och med en skumgummimadrass och guppade på ett ställe. Mysigt!
Dagens mat
Hittade ett stort mattorg typ. Tyvärr serverade de endast seafood. Nästan så att jag tyckte det var lite synd att jag inte gillar seafood. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-02-22 17:09:44

Låter som ni haft en riktigt skön slappedag. Ser härligt ut på bilderna, trots skiten i vattnet. Har ni ingenting att tugga på när ni ser ett så underhållande program? Chips tex.
Varför inte prova seafood, måste aif vara godare en fårtestiklar.
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-02-23 08:56:47

Klart ni måste prova seafood- aldrig försent att lära sig nåt nytt.
Hoppas ni fått bra napp på infon idag!
Kram!

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-02-23 12:31:30

Fresh seafood , what a dream !! Wish I were there.
Grandma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela