En hel lördag ägnad åt internet

Publicerad 2013-02-23 09:23:20 i Malaysia,

Hej och hå. Vi har slitit idag kan ni tro. Bara för att få köpa en liten internetstick. Först gick vi till infon på köpcentret för att få reda på vart vi kunde hitta rätt butik. De hänvisade oss till Starbucks... Ja, visserligen har de graits wifi men vi vill faktiskt ha ett eget internet vilket de inte fattade så vi fick leta upp butik själva istället. Det kan ju inte vara så svårt tänkte vi. Men jo. I de 2 första butikerna fattade de inte ens vad vi menade, i den tredje fick vi napp. Ett problem bara: vi måste fixa ett simkort till sticken också. I en annan butik. Där det var 5 mil lång kö. När det äntligen var vår tur insåg vi att vi antagligen skulle haft pass med oss. Och så var det ju självklart. Att vi inte lärt oss det efter alla de gångerna vi köpt internet? SUCK! Käkade lunch på KFC och traskade hem, hämtade pass, traskade tillbaka och ställde oss i kön igen. Den var längre denna gången... Men nu har vi internetstick i alla fall.
 
Ja det där var vår lördag. Några bilder på detta spektakel finns icke. Tror ni överlever utan det. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-02-23 10:48:09

Vi här hemma är så glada att ni har internet, så vi kan ha koll på vad ni har för er. Kanske har de något gott vin eller kanske öl, som ni kan njuta av efter allt bry med att skaffa internet.
Ha det så gott töserna!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-02-23 10:52:43

Vilken tur att ni inte har så bråttom!
I Asien är tid en världslig sak - behöver inte stressa upp sig . Nu är vi ju lyckliga att ni orkade masa er dit ännu en gång- vi vill ju så gärna ha koll på var ni är o vad som händer.
Kram på er och trevlig lördag kväll!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela