Battleship

Publicerad 2013-02-28 03:23:56 i Malaysia,

Hej, nu sitter vi (som för övrigt är världens sämsta bloggare) och käkar frulle. Här finns kaffe!!!!! Och vi har ätit färsk mango också. Gott. Igår kväll tog vi oss ut och åt en riktigt god middag. Faktiskt det godaste vi ätit sen vi kom hit för 1,5 vecka sen. Räknade ut att igår käkade vi totalt för 14 kronor vars. Inte illa pinkat va? När vi sen kom tillbaka till hostlet så var TV-soffan ledig för en gångs skull så vi passade på att kolla på en film. I en soffa. På en riktig TV-skärm. Naaaajs. Vi såg Battleship som inte var lika bra som vi hoppades på. Men Skarsgård var ju som sin far i alla fall. 
 
Senaste uppdateringer från Rom: Påven har varit ute och luftats för sista gången!
Gårkvällens mysiga middag nere vid havet. Kan ju kanske kallas vid strandpromenaden. Förutom att stranden inte existerar då. 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-02-28 07:00:11

Tycker ni verkar ha det ganska bra där nere i södern! Hoppas ni hittar några riktiga guldkorn till restauranger nu efter all söpplemat- och 14 kr kan man minsann inte klaga på :) kram på er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela