Ballerinakex

Publicerad 2013-02-20 13:57:05 i Malaysia,

Hoppla. Nu ska vi ut och flyga lite igen. Närmare bestämt imorgon haha. Bokade precis biljetterna och det bär såklart av mot Borneo :D ca 2h flygresa till Sabah och sen får vi väl se vad som händer där. Djungel blir det i alla fall. Helst lite apor också. 
Idag har vi turistat till det lite extra och varit uppe i KL-tower. Det klår ju inte Victoria peak i HK men det är väl svårslaget kanske. Helt ok i alla fall. Sedan gick vi runt lite i stan och åt nudlar till lunch. Gjorde inget speciellt annars. Strosade mest runt. Åkte hem lite tidigare för att fixa med flygbiljetter och sånt kul. Ändå har vi lite kvar att fixa. Plus att vi ska få ner alla våra grejer som ligger spritt över hela rummet i ryggsäckarna. Tur att vi, otroligt nog, inte köpt ett enda klädesplagg (har köpt massa annat mög istället). När vi var inne på mataffären idag hade de ballerinakex... Äkta sådana från göteborgskex. inte. snällt.
 
 
 
 Lunch-time! De hade sånt tofu-skit i nudlarna. Det låg en hel hög lömskt gömda där under. Rälit.
Vi har syndat idag. Svindyrt men lätt värt det.

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-02-20 14:58:07

Om nu inte maten var så god, så ser iaf efterrätten mumsig ut. Ballerinakex kan man alltid trycka ner. Ja, då är ni snart på resande fot igen, en lite kortare flygtur denna gång. Ha det så trevligt i Sabah, hoppas att ni får se apor.
Var rädda om er!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-02-20 17:37:58

Vi längtar redan till nästa inlägg- Borneo.... vilken höjdare- håller tummarna för ett störtskönt boende o dykning utöver det vanliga :) osså lite jungelvrål förstås
Kram på er globetrotters!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela